V. Sas utcában, 193 m2-es, felújított iroda kiadó!

(Azonosító: BK-1742)
Ár :
Ár :
Ismertető
Típus : Iroda
Utca : Sas utca
Építési mód : Tégla
Alapterület :193.00 m²
Erkély : Igen
Fűtés típusa : Gáz (cirkó)
Ingatlan állapota : felújított
Emelet : 2
Lift : Hívó
Komfort : összkomfortos
Kilátás : Utcára és udvarra néző
Tájolás : Kelet
Felkeltette az érdeklődését?

Keresse fel tanácsadónkat bővebb információért. Az Ön tanácsadója:

Értékesítő : Delia Viktor
E-mail : vdelia@palaceingatlan.hu
Tel. : +36-70-70-10-747

V. kerületben kiadó egy II. emeleti, 193 m2-es iroda, a Sas utca és a József Attila utca sarkán. A képeken látható nagy L alakú egybenyitott nagy téren kívül, még három kisebb iroda található, valamint a vizes blokk kézmosóval és két WC-vel. A nagy területű iroda ablakai a belső udvarra néznek, a három kisebb iroda a Sas utcára, ahová az egyik kisebb irodából nyílik egy erkély is. A konyha a vizes blokk mellett került kialakításra. A nagy egybefüggő tér igény esetén szabadon alakítható könnyűszerkezetes, mozgatható falakkal. Ahogy az az alaprajzon is látszik, csak a falakat a felújítás során elbontották. A lakás bejáratával szemben egy hasonló méretű ügyvédi iroda található. Az emeleten van egy lakó, valamint a tulajdonosnak egy kb. 58 m2-es, 3 szobás lakása. Szükség esetén az is bérelhető, megbeszélés kérdése.

Klasszikus belvárosi környezet. Minden pár percre megtalálható. Tömegközlekedés szempontjából minden van. Erzsébet tér és Deák tér szomszédságában, pár perc sétára a Bazilika.
A lakásként nyilvántartott iroda most esett át teljes felújításon. A fűtés elektromos, cirkó. Gáz nincs a lakásban. A belső udvar felújításáról közgyűlési határozat van, ideje még nem ismert, de meglesz. Az iroda üres, azonnal költözhető.

Bérleti díj: 1.500.000,- Ft/hó

Hasonló ingatlanok

[ Vissza ]

I-Soft.hu Kft.